Lirik Lagu Tarling Rohid Falak - Bodal Badil

 Lirik Lagu Tarling Bodal Badil - Rohid Falak

Nok senok aduh senok 
Sira kuh ayu temen
Nok senok aduh senok 
Terus-terang kakange demen

Wajah orsinil bodi pancen orsinil
Mung sayang bae onderdile bodal-badil

Jare wong ngomong sira kuh mata duitan
Bli wedi ning dosa asal bisa keturutan
Jare wong kanda sira wong wadon sing matre
Bli perduli tua sing penting akeh duwite

Reff:
Aja watir lan uga aja semelang
Harta benda kakang bli bakalan kurang
Indramayu pertamina balongan
Lamonan perlu pasti bakal kebayaran

Kanggo wong ayu kakang bli bakal itungan
Asal laksana bisa urip bebarengan
Kanggo wong ayu kakang bli ngrasa rugi
Sing penting kelakon bisa urip dadi siji

Nok senok aduh senok 
Sira kuh ganjen temen
Najan mengkonon 
Kakang masih tetep demen

Ora ngurusi apa jare kandae batur
Demene kakang maju terus pantang-mundur

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Rohid Falak - Bodal Badil"

Posting Komentar