Lirik Lagu Tarling Ronggo - Sambat Kaniaya

 Lirik Lagu Tarling Sambat Kaniaya - Ronggo

Aja sambat, sambat kaniaya
Dudu kakang, tega ninggal lunga..
Cintane dusta, cuma gawe lara
Percuma bli mungkin bahagia..

Kaya jagat lir kaya setampan,
Anggepane wadon cuma sira..
Kita gan ngarti, akeh lanang antri
Demenan bengen dipungkiri..

reff:
Kien jaluk sesambat,
Ndodok timpuh jaluk maaf
Tapi kakang bli sudi lara ati..

Nangis sedina ping pitu,
Bli mungkin arep tek gugu,
Cinta bengen sing palsu, kakang ketipu..
Percuma percuma, aja njaluk sambat, sambat kaniaya..

Kaya jagat lir kaya setampan,
Anggepane wadon cuma sira..
Kita gan ngarti, akeh lanang antri
Demenan bengen dipungkiri..

reff:
Kien jaluk sesambat,
Ndodok timpuh jaluk maaf
Tapi kakang bli sudi lara ati..

Nangis sedina ping pitu,
Bli mungkin arep tek gugu,
Cinta bengen sing palsu, kakang ketipu..
Percuma percuma, aja njaluk sambat, sambat kaniaya..

Aja sambat, sambat kaniaya
Dudu kakang, tega ninggal lunga..
Cintane dusta, cuma gawe lara
Percuma bli mungkin bahagia..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Ronggo - Sambat Kaniaya"

Posting Komentar