Lirik Lagu Tarling Sri Avista - Ana Batese

 Lirik Lagu Tarling Ana Batese - Sri Avista

Lara.., lara bli kejagan
Lara ati.., diputus sampean
Tanpa salah kelawan dosa,
Kakang tega.., hianati cinta

Sedih.., hati kula sedih
Banyu mata.., sampe brebes mili
Ora nyangka yen pendusta,
Ati hancur.., rusak jiwa raga

reff:
Sepira sabar atine,
Wong sabar ana batese,
Wong lanang doyan demenan,
Sapa wadone sing tahan

Rasane kula bli sanggup,
Lamon cinta sun dilanjut,
Los mana luru sejene,
Wong sing sabar segalane

Sedih.., hati kula sedih
Banyu mata.., sampe brebes mili
Ora nyangka yen pendusta,
Ati hancur.., rusak jiwa raga

reff:
Sepira sabar atine,
Wong sabar ana batese,
Wong lanang doyan demenan,
Sapa wadone sing tahan

Rasane kula bli sanggup,
Lamon cinta sun dilanjut,
Los mana luru sejene,
Wong sing sabar segalane

Lara.., lara bli kejagan
Lara ati.., diputus sampean
Tanpa salah kelawan dosa,
Kakang tega.., hianati cinta

Sedih.., hati kula sedih
Banyu mata.., sampe brebes mili
Ora nyangka yen pendusta,
Ati hancur.., rusak jiwa raga

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Sri Avista - Ana Batese"

Posting Komentar