Lirik Lagu Tarling Sri Avista - Demen Bapane

 Lirik Lagu Tarling Demen Bapane - Sri Avista

Duh kaya kenen, temen rasane
Demen wong lanang, apa tambane..

Senajan kakang, wis due rabi
Nanging sun cinta, setengah mati
Duh kaya kenen..

reff:
Jare wong ngomong, ana rabine
Tapi sun demen lakine..
Jare wong ngomong, akeh anake
Tapi sun demen bapane..

Duh kaya kenen, temen rasane
Demen wong lanang, apa tambane..

Senajan kakang, wis due rabi
Nanging sun cinta, setengah mati
Duh kaya kenen..

reff:
Jare wong ngomong, ana rabine
Tapi sun demen lakine..
Jare wong ngomong, akeh anake
Tapi sun demen bapane..

Duh kaya kenen, temen rasane
Demen wong lanang, apa tambane..

Senajan kakang, wis due rabi
Nanging sun cinta, setengah mati
Duh kaya kenen..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Sri Avista - Demen Bapane"

Posting Komentar