Lirik Lagu Tarling Sri Avista - Mbaturi Turu

 Lirik Lagu Tarling Mbaturi Turu - Sri Avista

Lagi durung dadi siji,
Sayange setengah mati..
Jaluk kalung dituruti jaluk motor diupahi,
Selalu disayang-sayang sampean sing paling eman..

Kien wis dadi sawiji,
Arang arang ditonggoni..
Boro boro turu bareng kaya wong wis ora seneng,
Tersiksa lara ning badan sampean wis ora eman..

reff:
Wong rumah tangga,
Bli kudu tertekan batin..
Yen wis ora suka,
Balikena ning wong tua..

Kula gan ngarti,
Kakang due anak rabi..
Tapi aja nyesal,
Kula ora sanggup nyangga..
Lara ning atine lara ning pikire,
Lara segala-galane..

Kien wis dadi sawiji,
Arang arang ditonggoni..
Boro boro turu bareng kaya wong wis ora seneng,
Tersiksa lara ning badan sampean wis ora eman..

reff:
Wong rumah tangga,
Bli kudu tertekan batin..
Yen wis ora suka,
Balikena ning wong tua..

Kula gan ngarti,
Kakang due anak rabi..
Tapi aja nyesal,
Kula ora sanggup nyangga..
Lara ning atine lara ning pikire,
Lara segala-galane..

Kien wis dadi sawiji,
Arang arang ditonggoni..
Boro boro turu bareng kaya wong wis ora seneng,
Tersiksa lara ning badan sampean wis ora eman..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Sri Avista - Mbaturi Turu"

Posting Komentar