Lirik Lagu Tarling Suka Wijaya Ft Susy Arzetty - Srabi Digulani

 Lirik Lagu Tarling Srabi Digulani - Suka Wijaya Ft Susy Arzetty

Yen Jagad wayah esuk
Weteng ngyapat matane ngantuk
Nok kakang pengen srabi
Sing ireng tutug terus digulani

Kakang aja ngalem ngalem
Wong wis tua mambu kembang pelem

Nok kakang kaya ngiler
Kepengen srabi ning pinggir dalan
Ngebul kebati pawone
Sing kier kier damar tengere

Kula pengene pratin
Apamaning usum kamididi

Reff
Mader kepengen srabi tangi esuk ora dituruti
Nok kakang kepengen pisan ngilere ora kejagan
Kula lagi bli kieng dudu saking ora gelem
Jalukane laki tek turuti tapi sukiki

Nok kakang kaya ngiler
Kepengen srabi ning pinggir dalan
Ngebul kebati pawone
Sing kier kier damar tengere

Kula pengene priatin
Apamaning usum kamididi

Reff
Mader kepengen srabi tangi esuk ora dituruti
Nok kakang kepengen pisan ngilere ora kejagan
Kula lagi bli kieng dudu saking ora gelem
Jalukane laki tek turuti tapi sukiki

Yen Jagad wayah esuk
Weteng ngyapat matane ngantuk
Nok kakang pengen srabi
Sing ireng tutug terus digulani

Kakang aja ngalem ngalem
Wong wis tua mambu kembang pelem

Nok kakang kaya ngiler
Kepengen srabi ning pinggir dalan
Ngebul kebasi pawone
Sing kier kier damar tengere

Kula pengene priatin
Apamaning usum kamididi

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Suka Wijaya Ft Susy Arzetty - Srabi Digulani"

Posting Komentar