Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Boled Cilembu

 Lirik Lagu Tarling Boled Cilembu - Susy Arzetty

Nginung banyu ora kolu
Ning sega ora kolu
Yen wis lagi kelingan
Angel ditahan-tahan
Kangene bli kejagan

Demene cukup ning ati
 
Ora mungkin nduweni
Pengen mareki kakang
Watir bokat cakaran
Rabine galak pisan

Reff:
Mangan boled-boled cilembu
Demen lengket kawine bli puguh

Lamon kakang wedi rabine
Ning kulane aja nggoda bae

Ora mungkin nduweni
Pengen mareki kakang
Watir bokat cakaran
Rabine galak pisan

Reff:
Mangan boled-boled cilembu
Demen lengket kawine bli puguh

Lamon kakang wedi rabine
Ning kulane aja nggoda bae

Nginung banyu ora kolu
Ning sega ora kolu
Yen wis lagi kelingan
Angel ditahan-tahan
Kangene bli kejagan

Demene cukup ning ati
 
Ora mungkin nduweni
Pengen mareki kakang
Watir bokat cakaran
Rabine galak pisan

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Boled Cilembu"

Posting Komentar