Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Di Unclang Unclang

 Lirik Lagu Tarling Di Unclang Unclang - Susy Arzetty

Hem, sira kuh
Kari wong lanang njaluk sangu
Prengat-prengut, prengat-prengut
Pengene apa sih? Gagian
Aa'e pengen metu kih

Ih, Aa mah buru-buru bae metu
Dau gah srog
Masa wis arep metu maning?
Ngerti beli sih? Kita kih dandan ki sing sore, A

Wong wadon mah Kang senenge
Diperhatiaken
Sing awit maskara luntur
Sampe medoke pupur

Wong lanang gah Nok senenge
Baka bli dialem-alem
Aja lok gampang mrengut
Asal dijawil gelem

Mulane dadi wong lanang
Kudu sing solot
Supaya yen jaluk jatah
Sun ora alot

Mulane dadi wong wadon
Kudu grapyakan
Supaya bli kalah karo
Pelayan wedang ning dalan

Wong wadon mah Kang senenge
Baka dikudang-kudang
Wong lanang gah Nok betahe
Baka diunclang-unclang

Aih, Aa'e pengen diunclang-unclang? Ayuh
Eh, maksude bli mengkonon, Nok Sus
Duwuraken arane laki kuh
Kandakena ning tangga batur, ning sedulur
Bahwa laki kita kuh eman, solot, pinter mekaya
Nyukupi ning segalane
Maksude kuh mengkonon
Kuen sing diarani diunclang-unclang kuh
Oh, mengkonon

Kulane deg-degan bae
Laki ngantongi duit gede
Sing tek watiri akeh godane
Kakang tipis imane

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Di Unclang Unclang"

Posting Komentar