Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Dongane Penganten

 Lirik Lagu Tarling Dongane Penganten - Susy Arzetty

Pengen kawin, kula pengen kawin
Mumpung jagat, lagi udan angin
Lawas waktune
Wis pada demene
Kang nglamar aja sue-sue. ...

Usum rendeng ketemu usum panen
Ora sabar pengen dadi penganten
Jejer pasangan nyalami undangan
Duh. ... Bunga. ...
Ora kejagan. ...

Semedot ning ati
Kakang ngambung pipi
Seneng rasane
Wong wis due laki. ...
Awan bengi ketunggon mbaturi
Ikhlas ridho
Wajib sun ngebakti. ...

Semburat cahaya
Lintang duwur langit
Melu madangi
Uga melu nyakseni
Patang puluh widadari ayu. ...
Melu mbaturi. ...
Uga melu ndongani. ...

Langgeng tentrem, ayem, adem
Gusti Allah nyumbadani. ...

Usum rendeng ketemu usum panen
Ora sabar pengen dadi penganten
Jejer pasangan nyalami undangan
Duh. ... Bunga. ...
Ora kejagan. ...

Semedot ning ati
Kakang ngambung pipi
Seneng rasane
Wong wis due laki. ...
Awan bengi ketunggon mbaturi
Ikhlas ridho
Wajib sun ngebakti. ...

Semburat cahaya
Lintang duwur langit
Melu madangi
Uga melu nyakseni
Patang puluh widadari ayu. ...
Melu mbaturi. ...
Uga melu ndongani. ...

Langgeng tentrem, ayem, adem
Gusti Allah nyumbadani. ...

Pengen kawin, kula pengen kawin
Mumpung jagat, lagi udan angin
Lawas waktune
Wis pada demene
Kang nglamar aja sue-sue. ...

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Dongane Penganten"

Posting Komentar