Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Kanjeng Doso

 Lirik Lagu Tarling Kanjeng Doso - Susy Arzetty

Nimbang digawa demenan,
Mending diwayu sekalian..
Wis jelas jadwal giliran,
Najan nem ndina sepisan..

Lamon kaya kanjeng doso,
Rabine bli cukup loro..
Rabi papat duite kuat,
Yen gilir bli pernah telat..

Bli perduli omonge tangga,
Sing penting urip ketunggon dunya..

Kula rela kaya inayang,
Urip diwayu bareng seumah..
Asal kakange sing kuat,
Kula bosen urip mlarat,
Wendau lanang hebat..
Lamon kaya kanjeng doso,
Rabine bli cukup loro..
Rabi papat duite kuat,
Yen gilir bli pernah telat..

Bli perduli omonge tangga,
Sing penting urip ketunggon dunya..

Kula rela kaya inayang,
Urip diwayu bareng seumah..
Asal kakange sing kuat,
Kula bosen urip mlarat,
Wendau lanang hebat..
Nimbang digawa demenan,
Mending diwayu sekalian..
Wis jelas jadwal giliran,
Najan nem ndina sepisan..

Lamon kaya kanjeng doso,
Rabine bli cukup loro..
Rabi papat duite kuat,
Yen gilir bli pernah telat.

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Kanjeng Doso"

Posting Komentar