Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Kemis Manis

 Lirik Lagu Tarling Kemis Manis - Susy Arzetty

Kemis manis, Jum'at keliwon
Nonton wayang lakone prabu kresna
Esuk nangis sore ketuwon
Sekuwayang yen ora kelaksana

Ali-ali ilang matane
Jangan bayem campur kacang lanjaran
Aja lali karo kulane
Ari wong demen rasane penasaran

Indramayu meng gunungsari
Ati kelayu watir ditinggal kari

Kertasura ngulone panguragan
Sun kerangda demen sampe bleg-blegan
Kaya kuat kaya beli
Sun ngenes ning lawang guri

Ali-ali ilang matane
Jangan bayem campur kacang lanjaran
Aja lali karo kulane
Ari wong demen rasane penasaran

Indramayu meng gunungsari
Ati kelayu watir ditinggal kari

Kertasura ngulone panguragan
Sun kerangda demen sampe bleg-blegan
Kaya kuat kaya beli
Sun ngenes ning lawang guri

Kemis manis, Jum'at keliwon
Nonton wayang lakone prabu kresna
Esuk nangis sore ketuwon
Sekuwayang yen ora kelaksana

Ali-ali ilang matane
Jangan bayem campur kacang lanjaran
Aja lali karo kulane
Ari wong demen rasane penasaran

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Kemis Manis"

Posting Komentar