Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Limalas Naptue Setan

 Lirik Lagu Tarling Limalas Naptue Setan - Susy Arzetty

Awas kudu waspada karo naptu limalas
Limalas naptue setan sing bakal goda iman
Wadon naptu limalas duit naptu limalas
Ana sing gawe subur ana sing gawe hancur

Lamon wis mabok wadon klalen ning segalane
Najan due anak lan rabi kadang ditinggal kari
Lamon urusan duit ora padang sedulur
Sebab awae setan bisa lupa daratan

Aja sampe kerayu bisikan setan
Setan luru batur sing tipis imane

Wadon naptu limalas duit naptu limalas
Ana sing gawe subur ana sing gawe hancur

Lamon wis mabok wadon klalen ning segalane
Najan due anak lan rabi kadang ditinggal kari
Lamon urusan duit ora padang sedulur
Sebab awae setan bisa lupa daratan

Aja sampe kerayu bisikan setan
Setan luru batur sing tipis imane

Awas kudu waspada karo naptu limalas
Limalas naptue setan sing bakal goda iman
Wadon naptu limalas duit naptu limalas
Ana sing gawe subur ana sing gawe hancur

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Limalas Naptue Setan"

Posting Komentar