Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Milalati

 Lirik Lagu Tarling Milalati - Susy Arzetty

Ngancik ancik sepetite eri
Krasa maras ora teteg ati
Wong sing tek senengi
kembar ali-ali
Watire milalati. ...

Bisa ngendang ora bisa nyuling
Bisa nyawang ora wani nyanding
Najan kula gandrung
Ora mungkin tepung
Tekang mletuse gunung. ...

Sampe laut asat
Najan langit kependot
Wuled demene kula
Ora pegot. ...

Asmara tek redem
Demen ning angen-angen
Hayalan sing tek tunda
Mendem kangen
Najan kakang ndeke wong lian
Asal kula masih bisa nyawang

Bisa ngendang ora bisa nyuling
Bisa nyawang ora wani nyanding
Najan kula gandrung
Ora mungkin tepung
Tekang mletuse gunung. ...

Sampe laut asat
Najan langit kependot
Wuled demene kula
Ora pegot. ...

Asmara tek redem
Demen ning angen-angen
Hayalan sing tek tunda
Mendem kangen
Najan kakang ndeke wong lian
Asal kula masih bisa nyawang

Ngancik ancik sepetite eri
Krasa maras ora teteg ati
Wong sing tek senengi
kembar ali-ali
Watire milalati. ...

Bisa ngendang ora bisa nyuling
Bisa nyawang ora wani nyanding
Najan kula gandrung
Ora mungkin tepung
Tekang mletuse gunung. ...

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Milalati"

Posting Komentar