Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Nakal Maning

 


Lirik Lagu Tarling Nakal Maning - Susy Arzetty

kang gampang bae kambuh e
Gampang bae dadak kumate
Tambah tua sekudua eling
Tambah tua malahan nakal maning

Apa bli wareg sing enom
Saban bengi gonta ganti wadon
Ibarate botol wis kocret isie
Teka ning kula seluwie bae

Reff:
Yen dituduh tetep mungkir
Nylempet duit ning setir setir
Pinter pisan mbebodone
Akeh pisan alesane

Kang aja gampang kegembang
Akeh wong ayu dadakan
Aja kegoda ning kulit
Sok jilaten rasane pait
 
Sing manis mah angger ning umah
Sing adem mah tetep ning umah

Apa bli wareg sing enom
Saban bengi gonta ganti wadon
Ibarate botol wis kocret isie
Teka ning kula seluwie bae
 
Reff:
Yen dituduh tetep mungkir
Nylempet duit ning setir setir
Pinter pisan mbebodone
Akeh pisan alesane

Kang aja gampang kegembang
Akeh wong ayu dadakan
Aja kegoda ning kulit
Sok jilaten rasane pait
 
Sing manis mah angger ning umah
Sing adem mah tetep ning umah

kang gampang bae kambuh e
Gampang bae dadak kumate
Tambah tua sekudua eling
Tambah tua malahan nakal maning

Apa bli wareg sing enom
Saban bengi gonta ganti wadon
Ibarate botol wis kocret isie
Teka ning kula seluwie bae

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Nakal Maning"

Posting Komentar