Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Ngimpi Klambi Ana Sing Nyelang

 Lirik Lagu Tarling Ngimpi Klambi Ana Sing Nyelang - Susy Arzetty

"Bantal diwolak walik. ...."
Laki bli balik-balik
"Sampe tak puter giling"
Angger bli gelem eling

Apa kien kakang wis kelalen
Sayange wis bli kaya bengen
Kula watir bokat lagi
demen wong sejen


"Waktu arepan lunga. ..."
izin arep usaha
"Wis nem wulan lawase. ..."
langka kabar britane

Apa lagi kenang godaan
apa lagi ana halangan
Ati kula bimbang
ngimpi klambi ana sing nyelang

Kang Irman. .....

Kang Irman. ....
sampean ana ning endi
Ati sun rasane sedih
ngenese ning waya bengi
Kasur sering tek tangisi

Kang Irman. .....

Kang Irman. ....
Ning endi kakang anane
bli sabar kula nunggue
Apa kakang beli krasa
yen wis due keluarga
Apa kakang beli krasa
yen wis due keluarga

"Waktu arepan lunga. ..."
izin arep usaha
"Wis nem wulan lawase. ..."
langka kabar britane

Apa lagi kenang godaan
apa lagi ana halangan
Ati kula bimbang
ngimpi klambi ana sing nyelang

Kang Irman. .....

Kang Irman. ....
sampean ana ning endi
Ati sun rasane sedih
ngenese ning waya bengi
Kasur sering tek tangisi

Kang Irman. .....

Kang Irman. ....
Ning endi kakang anane
bli sabar kula nunggue
Apa kakang beli krasa
yen wis due keluarga
Apa kakang beli krasa
yen wis due keluarga

"Bantal diwolak walik. ...."
Laki bli balik-balik
"Sampe tak puter giling"
Angger bli gelem eling

Apa kien kakang wis kelalen
Sayange wis bli kaya bengen
Kula watir bokat lagi
demen wong sejen

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Ngimpi Klambi Ana Sing Nyelang"

Posting Komentar