Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Racun Cinta

 Lirik Lagu Tarling Racun Cinta - Susy Arzetty

Tuhan. ...
Seumpamane sun wis mati
lan urip maning. ...
Sun sumpah karo batin
Bli bakal. ...
demenan maning. ...

Cinta. ...
manis rasane
Sing dirasa pait ahire
Pisah bli tek tangisi
Ketemu bli tek getuni
Mung nasib. ...
sing tek takoni. ...
Cinta. ...

Sepisan sampe ping pindo
Ping telu putus ning dalan
Ahire nggo pengalaman
Bli bakal kula kedanan. ...

Akibat digawe lara
Sun mabok racune cinta
Bunuh diri wedi mati
Ahire dadi frustasi. ...

Cinta. ...
manis rasane
Sing dirasa pait ahire
Pisah bli tek tangisi
Ketemu bli tek getuni
Mung nasib. ...
sing tek takoni. ...
Cinta. ...

Sepisan sampe ping pindo
Ping telu putus ning dalan
Ahire nggo pengalaman
Bli bakal kula kedanan. ...

Akibat digawe lara
Sun mabok racune cinta
Bunuh diri wedi mati
Ahire dadi frustasi. ...

Cinta. ...
manis rasane
Sing dirasa pait ahire
Pisah bli tek tangisi
Ketemu bli tek getuni
Mung nasib. ...
sing tek takoni. ...
Cinta. ...

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Racun Cinta"

Posting Komentar