Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Salah Kirim

 Lirik Lagu Tarling Salah Kirim - Susy Arzetty

Aja pura-pura pusing, pura-pura bli kelingan
Sms-e salah kirim, rasane kanggo demenan

Ora kaya biasane, sms ngomonge sayang
Bli watir ‘sah curiga, wis pasti duwe selingkuhan
Ngaku kang, ngaku kang, sms nggo sapa
Jujur kang, jujur kang, sms-e mesra

Ora kaya biasane, sms ngomonge sayang
Bli watir ‘sah curiga, wis pasti duwe selingkuhan

reff :
Lamun kakang sering kluyuran, kuen sih wajar
Sering nunggu kakang demenan, kula ku sabar

Sering ninggal anak lan rabi, bokat durung sadar
Lamun pengen rabine telu, ya kurang ajar
Eling kang, sadar kang, isina ning tangga
Masa sabandina, bli betah ning umah

Ora kaya biasane, sms ngomonge sayang
Bli watir ‘sah curiga, wis pasti duwe selingkuhan
Ngaku kang, ngaku kang, sms nggo sapa
Jujur kang, jujur kang, sms-e mesra

Ora kaya biasane, sms ngomonge sayang
Bli watir ‘sah curiga, wis pasti duwe selingkuhan

reff :
Lamun kakang sering kluyuran, kuen sih wajar
Sering nunggu kakang demenan, kula ku sabar

Sering ninggal anak lan rabi, bokat durung sadar
Lamun pengen rabine telu, ya kurang ajar
Eling kang, sadar kang, isina ning tangga
Masa sabandina, bli betah ning umah

Aja pura-pura pusing, pura-pura bli kelingan
Sms-e salah kirim, rasane kanggo demenan
Ngaku kang, ngaku kang, sms nggo sapa
Jujur kang, jujur kang, sms-e mesra

Ora kaya biasane, sms ngomonge sayang
Bli watir ‘sah curiga, wis pasti duwe selingkuhan

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Salah Kirim"

Posting Komentar