Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Sisaan Demen

 Lirik Lagu Tarling Sisaan Demen - Susy Arzetty

Kadang sok kebayang ning mata
Kelingan karo wong sing langka
Kelingan ning bekas laki
Sing tek tinggal kari

Mata sing sering kekatonen
Ning ati sun masih kangen
Apa mungkin kien sisaan
wong masih demen

Ora tek pikir dingin
waktu ninggal laki
Kien kita keduhung
tinemu ngguri
Memang ngaku kita sing salah

Pengen ketemu cuma bayangan
Kepengen ngerangkul cuma hayalan

Turu bareng mung cuma ngimpi
Waya nglilir sering tek tangisi. ...
Kaya langka lanang sejene
Sing paling ganteng sampean bae


Mata sing sering kekatonen
Ning ati sun masih kangen
Apa mungkin kien sisaan
wong masih demen

Ora tek pikir dingin
waktu ninggal laki
Kien kita keduhung
tinemu ngguri
Memang ngaku kita sing salah

Pengen ketemu cuma bayangan
Kepengen ngerangkul cuma hayalan

Turu bareng mung cuma ngimpi
Waya nglilir sering tek tangisi. ...
Kaya langka lanang sejene
Sing paling ganteng sampean bae

Kadang sok kebayang ning mata
Kelingan karo wong sing langka
Kelingan ning bekas laki
Sing tek tinggal kari

Mata sing sering kekatonen
Ning ati sun masih kangen
Apa mungkin kien sisaan
wong masih demen

Ora tek pikir dingin
waktu ninggal laki
Kien kita keduhung
tinemu ngguri
Memang ngaku kita sing salah

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Sisaan Demen"

Posting Komentar