Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Teksel Wadone

 Lirik Lagu Tarling Teksel Wadone - Susy Arzetty

Alesan apa kula ora percaya
Weruh kedoke kula ketar-ketir bae
Karna sampean akeh demenane
Cinta ning kula cuma abang-abang lambe

Nembe payu kula nglarisi cinta
Ora disangka lanang sing doyan wadon
Kaya rajeg karang teksel wadone
Nglarisi cinta kula lara atine

Hancure ati kesiksa diri
Cinta sejati dihianati

Nembe payu cinta ora kaberan
Lanang rakus wadon kula ketuwon

Nembe kenal lanang
Diadu wadon lian

Nembe payu kula nglarisi cinta
Ora disangka lanang sing doyan wadon
Kaya rajeg karang teksel wadone
Nglarisi cinta kula lara atine

Hancure ati kesiksa diri
Cinta sejati dihianati

Nembe payu cinta ora kaberan
Lanang rakus wadon kula ketuwon

Nembe kenal lanang
Diadu wadon lian

Alesan apa kula ora percaya
Weruh kedoke kula ketar-ketir bae
Karna sampean akeh demenane
Cinta ning kula cuma abang-abang lambe

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Teksel Wadone"

Posting Komentar