Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Tua Tua Ngglidig

 Lirik Lagu Tarling Tua Tua Ngglidig - Susy Arzetty

Apa ora pegel ora bosen-bosen
Tukmis sing awit enom
Lamon due niat
mbebodo wong wadon
Mlaku gah alon-alon
Disangka bli katon
Eeh. ... pinter gah wong wadon. ...

Ora weru bengi apa maning awan
Yen ana sing dipalar
Apa maning lamon nemu rangda cilik
Ora gelem balik
Pikire molak malik
Dasar tua tua ngglidig. ...

Wong lanang jitoke growong
Senenge yen di onggrong
Ning rabi dewek medit
Boral yen akeh uwong. ...

Pindang gombyang jangan kuning
Dipangan pedes rasane
Yen laki kawin maning
Aduh lara atine
aduh atos wetenge. ...

Ora weru bengi apa maning awan
Yen ana sing dipalar
Apa maning lamon nemu rangda cilik
Ora gelem balik
Pikire molak malik
Dasar tua tua ngglidig. ...

Wong lanang jitoke growong
Senenge yen di onggrong
Ning rabi dewek medit
Boral yen akeh uwong. ...

Pindang gombyang jangan kuning
Dipangan pedes rasane
Yen laki kawin maning
Aduh lara atine
aduh atos wetenge. ...

Apa ora pegel ora bosen-bosen
Tukmis sing awit enom
Lamon due niat
mbebodo wong wadon
Mlaku gah alon-alon
Disangka bli katon
Eeh. ... pinter gah wong wadon. ...

Ora weru bengi apa maning awan
Yen ana sing dipalar
Apa maning lamon nemu rangda cilik
Ora gelem balik
Pikire molak malik
Dasar tua tua ngglidig. ..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Tua Tua Ngglidig"

Posting Komentar