Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Digrayang Laka

 Lirik Lagu Tarling Digrayang Laka - Susy Arzetty

Kangen lan rindu wis tek gantungaken
Sayange kula wis tek titipaken
Najan bli tegel sun tek tegelaken
Tek bungkus rapet ning angen angen

Dulur Arih arih sing ning pojok kulon
Nggantung ning pendil kanggo lakon
Ketokan wudel dipendem ning longan
Bli bakal luput sun kelingan

Sayange tek tinggal demene tek tinggal
Cuma janji setia sing tek gawa
Mata petangisan batin jejeritan
Kuat karna due kepengenan

Reff :
Sedih bli bakal tek bejakaken
Tentune sampean gah ngrasakaken

Di grayang langka di deleng bli katon
Unggal ngimpi bareng bae sepeturon
Pengen nglepas rindu bareng bareng nunggu
Sabar nganti taun tanggal lan waktu

Dulur Arih arih sing ning pojok kulon
Nggantung ning pendil kanggo lakon
Ketokan wudel dipendem ning longan
Bli bakal luput sun kelingan

Sayange tek tinggal demene tek tinggal
Cuma janji setia sing tek gawa
Mata petangisan batin jejeritan
Kuat karna due kepengenan

Reff :
Sedih bli bakal tek bejakaken
Tentune sampean gah ngrasakaken

Di grayang langka di deleng bli katon
Unggal ngimpi bareng bae sepeturon
Pengen nglepas rindu bareng bareng nunggu
Sabar nganti taun tanggal lan waktu

Kangen lan rindu wis tek gantungaken
Sayange kula wis tek titipaken
Najan bli tegel sun tek tegelaken
Tek bungkus rapet ning angen angen

Dulur Arih arih sing ning pojok kulon
Nggantung ning pendil kanggo lakon
Ketokan wudel dipendem ning longan
Bli bakal luput sun kelingan

Sayange tek tinggal demene tek tinggal
Cuma janji setia sing tek gawa
Mata petangisan batin jejeritan
Kuat karna due kepengenan

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Digrayang Laka"

Posting Komentar