Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Penganten Anyaran

 Lirik Lagu Tarling Penganten Anyaran - Susy Arzetty

Kelingan waktu masih
penganten anyaran
Umur sewulan kiyenge asih-asihan
Ndodok rendengan bari goyonan
Ora pikiran sampe kelalen soal kerjaan
Apa sebabe, sebabe turu tangi'e awan

Urip bahagia seneng yen karo soma
Ibarat urip ana ning alam surga
Kaya dunia sing due sekeluarga. ...
Pikiran bunga
wong loro ning alam dunya. ...

Sungkan lelungan
yen mangkat mulih dewekan
Kepengen uripe bareng terus-terusan
Petan-petanan senggak guyonan
Tangan geplekan
mangan sejogan
adus gentenan
Sumpae urip kelawan mati
bareng loroan

Urip bahagia seneng yen karo soma
Ibarat urip ana ning alam surga
Kaya dunia sing due sekeluarga. ...
Pikiran bunga
wong loro ning alam dunya. ...

Kelingan waktu masih
penganten anyaran
Umur sewulan kiyenge asih-asihan
Ndodok rendengan bari goyonan
Ora pikiran sampe kelalen soal kerjaan
Apa sebabe, sebabe turu tangi'e awan

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty - Penganten Anyaran"

Posting Komentar