Lirik Lagu Tarling Susy Febriyana - Ketuwon

 Lirik Lagu Tarling Ketuwon - Susy Febriyana

Bli disangka bli dinyana. ...
Sampean mbohongi kula. ...
Selawase rumah tangga. ...
Kula sering dilelara. ...

Kaya bli ngenal dosa. ...
Nganiaya badan kula. ...
Batin sun rasa kesiksa. ...
Rusak jiwa lan raga. ...

Bengen sun ngalami,
Dikawin wong duwe rabi
Aduh lara ati,
Nangis bli mari-mari. ...

Kien sun ketuwon
Bengen nggugu omonge uwong
Ampun aduh gusti,
Keduhung tinemu ngguri. ...

Kaya bli ngenal dosa. ...
Nganiaya badan kula. ...
Batin sun rasa kesiksa. ...
Rusak jiwa lan raga. ...

Bengen sun ngalami,
Dikawin wong duwe rabi
Aduh lara ati,
Nangis bli mari-mari. ...

Kien sun ketuwon
Bengen nggugu omonge uwong
Ampun aduh gusti,
Keduhung tinemu ngguri. ...

Bli disangka bli dinyana. ...
Sampean mbohongi kula. ...
Selawase rumah tangga. ...
Kula sering dilelara. ...

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Susy Febriyana - Ketuwon"

Posting Komentar