Lirik Lagu Tarling Wulan - Mustikane Asem

 Lirik Lagu Tarling Mustikane Asem - Wulan

Mustika watune asem, lumayan nggo pengasian
Yen kakang ning kula demen, sarate asal disayang

Mustika watune asem, tinggalan saking wong tua
Senajan akeh sing demen, sun milih lanang setia
Cintane pasti tek trima…

Reff :
Akeh lanang kesengsem, mandeng kula yen mesem
Sun due, mustikane asem

Kula milih nggo laki, ora kudu sing sugih
Sing penting, eman sampe mati
Percuma laki wong sugih,
Lamonan, rabine sering ganti

Mustika watune asem, tinggalan saking wong tua
Senajan akeh sing demen, sun milih lanang setia
Cintane pasti tek trima…

Reff :
Akeh lanang kesengsem, mandeng kula yen mesem
Sun due, mustikane asem

Kula milih nggo laki, ora kudu sing sugih
Sing penting, eman sampe mati
Percuma laki wong sugih,
Lamonan, rabine sering ganti

Mustika watune asem, lumayan nggo pengasian
Yen kakang ning kula demen, sarate asal disayang

Mustika watune asem, tinggalan saking wong tua
Senajan akeh sing demen, sun milih lanang setia
Cintane pasti tek trima..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Wulan - Mustikane Asem"

Posting Komentar