Lirik Lagu Tarling Yati Larasati - Laki Dunya

 Lirik Lagu Tarling Laki Dunya - Yati Larasati

Duh wis pasti kang sing dipengeni,
Kabeh wong wadon jaman saiki
Luruh laki nganti milih-milih,
Harapane sih pengen sing sugih

Pribasane bagen diwayu lima,
Bagen tua sing pentinge masih gaya
Awake rosa, kelawan sugih dunya
Pasti bakal bisa bahagia

Reff :
Dudu saking, kula matreliastis
Tapi wis akeh buktine, pada seneng uripe

Bagen tangga, pada ngomong apa
Wong kula wis suka trima
Bagen tua gah laki dunya

Pribasane bagen diwayu lima,
Bagen tua sing pentinge masih gaya
Awake rosa, kelawan sugih dunya
Pasti bakal bisa bahagia

Reff :
Dudu saking, kula matreliastis
Tapi wis akeh buktine, pada seneng uripe

Bagen tangga, pada ngomong apa
Wong kula wis suka trima
Bagen tua gah laki dunya

Duh wis pasti kang sing dipengeni,
Kabeh wong wadon jaman saiki
Luruh laki nganti milih-milih,
Harapane sih pengen sing sugih

Pribasane bagen diwayu lima,
Bagen tua sing pentinge masih gaya
Awake rosa, kelawan sugih dunya
Pasti bakal bisa bahagia

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Yati Larasati - Laki Dunya"

Posting Komentar