Lirik Lagu Tarling Aan Anita - Klambu Biru

 Lirik Lagu Tarling Klambu Biru - Aan Anita

Disilak klambune,
Dikebas kasure..
Kakang kula kelingan,
Lagi guyon ning ranjang..

Kula bagen nyembah,
Sujud ning sikile..
Asal sampean gelem,
Balika maning mene..

Reff:
Masih kebayang,
Waktu malam pertama..
Ning klambu biru,
Kula dicumbu rayu..

Najan sampean,
Kien ninggalaken..
Atine kula,
Ning kakang masih demen..
Tulung njaluk ampura,
Bokat kula sing salah..

Disilak klambune,
Dikebas kasure..
Kakang kula kelingan,
Lagi guyon ning ranjang..

Reff:
Masih kebayang,
Waktu malam pertama..
Ning klambu biru,
Kula dicumbu rayu..

Najan sampean,
Kien ninggalaken..
Atine kula,
Ning kakang masih demen..
Tulung njaluk ampura,
Bokat kula sing salah..

Disilak klambune,
Dikebas kasure..
Kakang kula kelingan,
Lagi guyon ning ranjang..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Aan Anita - Klambu Biru"

Posting Komentar