Lirik Lagu Tarling Bung Rendy - Banyu Larangan

 Lirik Lagu Tarling Banyu Larangan - Bung Rendy

Ora nana cinta sing setulus kita
Sing selalu nerima bagen dilelara

Senajan dibohongi kita tetep percaya
Senajan disakiti kita tetep setia
Gedene lara tek emban
Demi cinta sun rela bertahan

Reff:
Pantangan wong lanang
Netesaken banyu larangan
Sekuat-kuate ati bli kuat nahan sedih
Yen wong sing disayang gonta-ganti lanangan

Luruh sing kayang apa
Moal nemu sing kaya kita
Bertahan rasane sakit
Tek tinggal rasane sulit

Mengkenen rasane
Wong demen dewek bae

Senajan dibohongi kita tetep percaya
Senajan disakiti kita tetep setia
Gedene lara tek emban
Demi cinta sun rela bertahan

Reff:
Pantangan wong lanang
Netesaken banyu larangan
Sekuat-kuate ati bli kuat nahan sedih
Yen wong sing disayang gonta-ganti lanangan

Luruh sing kayang apa
Moal nemu sing kaya kita
Bertahan rasane sakit
Tek tinggal rasane sulit

Mengkenen rasane
Wong demen dewek bae

Ora nana cinta sing setulus kita
Sing selalu nerima bagen dilelara

Senajan dibohongi kita tetep percaya
Senajan disakiti kita tetep setia
Gedene lara tek emban
Demi cinta sun rela bertahan

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Bung Rendy - Banyu Larangan"

Posting Komentar