Lirik Lagu Tarling Diana Sastra - Kodok Kintel

 Lirik Lagu Tarling Kodok Kintel - Diana Sastra

Dasar kakang kodok kintel,
Weteng gede rai kandel..
Molah boro-boro wekel,
Bisane ngorok lan ngiler..

Dasar kakang kodok kintel,
Pengene mung krual kruel..
Ning rabi mung gawe mengkel,
Weruhe cuma sor wudel..

Reff:
Cinta memang kula cinta,
Sayang memang sayang..
Nanging kakang sing dicinta,
Bli gelem luruh pangan..

Sandang sanding sandung kakang,
Urip rumah tangga..
Yen sampean masih suka,
Kudu gelem usaha..

Nanging sampean, kaya kodok kintel
Mangane doyan, usaha ora wekel..

Dasar kakang kodok kintel,
Pengene mung krual kruel..
Ning rabi mung gawe mengkel,
Weruhe cuma sor wudel..

Reff:
Cinta memang kula cinta,
Sayang memang sayang..
Nanging kakang sing dicinta,
Bli gelem luruh pangan..

Sandang sanding sandung kakang,
Urip rumah tangga..
Yen sampean masih suka,
Kudu gelem usaha..

Nanging sampean, kaya kodok kintel
Mangane doyan, usaha ora wekel..

Dasar kakang kodok kintel,
Weteng gede rai kandel..
Molah boro-boro wekel,
Bisane ngorok lan ngiler..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Diana Sastra - Kodok Kintel"

Posting Komentar