Lirik Lagu Tarling Iin Tarminih - Cuma Siji

 Lirik Lagu Tarling Cuma Siji - Iin Tarminih

Najan akeh pemuda
Sing sugih harta benda
Karepe pengen nggoda
Sayang ora kebita
Sebab watire mengko gawe kecewa

Ora pandeng baguse
Ora pandeng dunyane
Bagen blesak rupane
Najan mlarat dunyane

Ra perduli penting kesetiane

Reff:
Oh.. Pujaan ati sing tek sayangi
Awan lan bengi sun keimpi-impi
Oh.. Pujaan ati sing tek ganduli
Sun ora bakal pisah sampe mati

Najan akeh rintangan
Ora bakal kegembang
Cuma sampean
Siji sing tek sayang

Ora pandeng baguse
Ora pandeng dunyane
Bagen blesak rupane
Najan mlarat dunyane

Ra perduli penting kesetiane

Reff:
Oh.. Pujaan ati sing tek sayangi
Awan lan bengi sun keimpi-impi
Oh.. Pujaan ati sing tek ganduli
Sun ora bakal pisah sampe mati

Najan akeh rintangan
Ora bakal kegembang
Cuma sampean
Siji sing tek sayang

Najan akeh pemuda
Sing sugih harta benda
Karepe pengen nggoda
Sayang ora kebita
Sebab watire mengko gawe kecewa

Ora pandeng baguse
Ora pandeng dunyane
Bagen blesak rupane
Najan mlarat dunyane

Ra perduli penting kesetiane

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Iin Tarminih - Cuma Siji"

Posting Komentar