Lirik Lagu Tarling Jaya Arjuna - Mata Perpisahan

Lirik Lagu Tarling Mata Perpisahan - Jaya Arjuna


Banyu mata netes bli kerasa
Waktu perpisahan ning bandara
Ngijini kepaksa najan batin bli rela
Senok mangkat demi keluarga

Cuma bisa kerungu suarane
Lan potone pengobat rindu
Mung bisa dedonga karo kang kuasa
Muga ning rantau bahagia

Reff:
Wong wadon sejati
Tulus niat mbantu laki
Sing kenang himpitan
Kesandung sangkutan

Bandara dadi saksi
Kakang setia ngenteni
Tek tunggu tekane
Sampe entok kontrake

Kangen bli ketahan
Pengen gage barengan

Cuma bisa kerungu suarane
Lan potone pengobat rindu
Mung bisa dedonga karo kang kuasa
Muga ning rantau bahagia

Reff:
Wong wadon sejati
Tulus niat mbantu laki
Sing kenang himpitan
Kesandung sangkutan

Bandara dadi saksi
Kakang setia ngenteni
Tek tunggu tekane
Sampe entok kontrake

Kangen bli ketahan
Pengen gage barengan

Banyu mata netes bli kerasa
Waktu perpisahan ning bandara
Ngijini kepaksa najan batin bli rela
Senok mangkat demi keluarga

Cuma bisa kerungu suarane
Lan potone pengobat rindu
Mung bisa dedonga karo kang kuasa
Muga ning rantau bahagia

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Jaya Arjuna - Mata Perpisahan"

Posting Komentar