Lirik Lagu Tarling Kang Boyyen - Demen Bli Kelakon

 Lirik Lagu Tarling Demen Bli Kelakon - Kang Boyyen

Nok kakang masih kelingan
Karo sira dodok jentul wong loroan
Desa jumbleng jembatane cinta
Nok wong gembleng kakange cinta

Aja nakon arep menggawe apa
Lamon kita bener ngawin sira
Bokat bae akeh rejekine
Kang kuasa sing maih dalane

Reff:
Duh kaya bli pantes temen
Sira nok wong sugih kita wong mlarat

Ibarat kangkung nempel ning watu
Ditarik oyode langka lemahe

Aja nakon arep menggawe apa
Lamon kita bener ngawin sira
Bokat bae akeh rejekine
Kang kuasa sing maih dalane

Reff:
Duh kaya bli pantes temen
Sira nok wong sugih kita wong mlarat

Ibarat kangkung nempel ning watu
Ditarik oyode langka lemahe

Nok kakang masih kelingan
Karo sira dodok jentul wong loroan
Desa jumbleng jembatane cinta
Nok wong gembleng kakange cinta

Aja nakon arep menggawe apa
Lamon kita bener ngawin sira
Bokat bae akeh rejekine
Kang kuasa sing maih dalane

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Kang Boyyen - Demen Bli Kelakon"

Posting Komentar