Lirik Lagu Tarling Khenzu MH - Karuane

 Lirik Lagu Tarling Karuane - Khenzu MH

Duh lara ati 
Duwe rabi bli setia
Ingkar ning janji

Karuane masih kiyeng apa bli
Rumah tangga janji sehidup semati
Nembe blenak setitik
Sira gampang pisan purik
Balik ning wong tuane 
Ngandakaken lakine

Sedurunge mampan kita ngaca diri
Waktu bengen durung dadi laki rabi
Kita cuma wong kuli ora kenal duit gaji
Nangapa sira maksa jaluk dikawin kita

Reff:
Jare nok cintane saduwure langit pitu
Tapi ning buktine sira gawe ati kaku

Yen wis ora suka tulung aja gawe nyiksa kita
Aja nambah lara kita masih duwe rasa

Yen sira wirang duwe laki kita
Ikhlas rela rumah tangga kita pisah

Sedurunge mampan kita ngaca diri
Waktu bengen durung dadi laki rabi
Kita cuma wong kuli ora kenal duit gaji
Nangapa sira maksa jaluk dikawin kita

Reff:
Jare nok cintane saduwure langit pitu
Tapi ning buktine sira gawe ati kaku

Yen wis ora suka tulung aja gawe nyiksa kita
Aja nambah lara kita masih duwe rasa

Yen sira wirang duwe laki kita
Ikhlas rela rumah tangga kita pisah

Karuane masih kiyeng apa bli
Rumah tangga janji sehidup semati
Nembe blenak setitik
Sira gampang pisan purik
Balik ning wong tuane 
Ngandakaken lakine

Sedurunge mampan kita ngaca diri
Waktu bengen durung dadi laki rabi
Kita cuma wong kuli ora kenal duit gaji
Nangapa sira maksa jaluk dikawin kita

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Khenzu MH - Karuane"

Posting Komentar