Lirik Lagu Tarling Oo Mujista - Nok Wastem

 Lirik Lagu Tarling Nok Wastem - Oo Mujista

Tek pandeng tek sawang sing kadoan
Aduhai bodine gawe jantung deg-degan

Yen mesem lambene aduh manise
Yen matane nglirik akeh lanang ketarik
Aduh senok wastem gawe ati kesengsem
Turu bli bisa merem kelingan senok wastem
Duh.. Senok wastem

Reff:
Senajan senok wastem 
Gadis wis ora perawan
Tapi kakang bli perduli 
Bagen bekase wong lian

Nok wastem dadi rebutan
Kabeh setiap wong lanang
Kakang wis terlanjur sayang
Sumpah kakang demen pisan

Sumpah kakang demen pisan

Yen mesem lambene aduh manise
Yen matane nglirik akeh lanang ketarik
Aduh senok wastem gawe ati kesengsem
Turu bli bisa merem kelingan senok wastem
Duh.. Senok wastem

Reff:
Senajan senok wastem 
Gadis wis ora perawan
Tapi kakang bli perduli 
Bagen bekase wong lian

Nok wastem dadi rebutan
Kabeh setiap wong lanang
Kakang wis terlanjur sayang
Sumpah kakang demen pisan

Sumpah kakang demen pisan

Tek pandeng tek sawang sing kadoan
Aduhai bodine gawe jantung deg-degan

Yen mesem lambene aduh manise
Yen matane nglirik akeh lanang ketarik
Aduh senok wastem gawe ati kesengsem
Turu bli bisa merem kelingan senok wastem
Duh.. Senok wastem

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Oo Mujista - Nok Wastem"

Posting Komentar