Lirik Lagu Tarling Regi Herawati - Koyo Cabe

 Lirik Lagu Tarling Koyo Cabe - Regi Herawati

Wong lanang yen mbebodo rabine
Kaya tukang sulap metu juruse

Batuke ditempeli koyo cabe
Ngomong endas blenger manjing ning kamer

Lampu dipetengi lawang dikancing
Lenger wong wadon mrojol sing gendela

Reff:
Pinter bae alesan mbebodo rabine
Wong lanang kudu dirante sikile

Rajane tukang tipu sampean wonge
Laki sing bohong ilok nyolong-nyolong
Pinter alesan mbebodo rabine

Batuke ditempeli koyo cabe
Ngomong endas blenger manjing ning kamer

Lampu dipetengi lawang dikancing
Lenger wong wadon mrojol sing gendela

Reff:
Pinter bae alesan mbebodo rabine
Wong lanang kudu dirante sikile

Rajane tukang tipu sampean wonge
Laki sing bohong ilok nyolong-nyolong
Pinter alesan mbebodo rabine

Wong lanang yen mbebodo rabine
Kaya tukang sulap metu juruse

Batuke ditempeli koyo cabe
Ngomong endas blenger manjing ning kamer

Lampu dipetengi lawang dikancing
Lenger wong wadon mrojol sing gendela

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Regi Herawati - Koyo Cabe"

Posting Komentar