Lirik Lagu Tarling Ririn Arini - Pengen Dijengking

 Lirik Lagu Tarling Pengen Dijengking - Ririn Arini

Kuping pating srenging 
Tangga ngandakna maning
Krungu kabar nylenting 
Laki ning tanggul miring
Wadone langsing 
Jarene rangda sing warungan pring

Sing dijaluk kula dudu bonding semoting
Ora lagi nuntut saban dina kesanding
Pengen dijengking 
Uripe ndeluk pikirane eling
Kang emong pusing
Mbokat matine dingin

Reff:
Paingan wong lanang gampang lemese
Entok tenagane kerep metune

Yen wong wadon ngajak males bawane
Kaya wis bli kiyeng kapan senenge

Molah langka pisan dadine 
Kenang wadonan bae

Sing dijaluk kula dudu bonding semoting
Ora lagi nuntut saban dina kesanding
Pengen dijengking 
Uripe ndeluk pikirane eling
Kang emong pusing
Mbokat matine dingin

Reff:
Paingan wong lanang gampang lemese
Entok tenagane kerep metune

Yen wong wadon ngajak males bawane
Kaya wis bli kiyeng kapan senenge

Molah langka pisan dadine 
Kenang wadonan bae

Kuping pating srenging 
Tangga ngandakna maning
Krungu kabar nylenting 
Laki ning tanggul miring
Wadone langsing 
Jarene rangda sing warungan pring

Sing dijaluk kula dudu bonding semoting
Ora lagi nuntut saban dina kesanding
Pengen dijengking 
Uripe ndeluk pikirane eling
Kang emong pusing
Mbokat matine dingin

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Ririn Arini - Pengen Dijengking"

Posting Komentar