Lirik Lagu Tarling Sri Avista - Tahan Banting

 Lirik Lagu Tarling Tahan Banting - Sri Avista

Buah sirsak mas nangka welanda,
Welanda sote jaman bengene,
Awak sun rusak, karena cinta
Untung bae kula wis oli gantine..

Sekien kula wis pengalaman,
Ati-ati yen luru pasangan,
Jaman kien cinta sering nggo dolanan,
Untung bae, kula wis tahan bantingan..

Reff :
Bengen memang kula sering dilelara,
Ning wong lanang, sing wateke hidung belang
Putus cinta larane luar biasa,
Awan bengi, blenak turu blenak mangan..

Tapi kien, kulae uwis biasa
Tahan uji lan uga tahan bantingan
Najan sugih, lan ganteng kaya arjuna
Sun ora gampang kerayu lan kegoda..

Sekien kula wis pengalaman,
Ati-ati yen luru pasangan,
Jaman kien cinta sering nggo dolanan,
Untung bae, kula wis tahan bantingan..

Reff :
Bengen memang kula sering dilelara,
Ning wong lanang, sing wateke hidung belang
Putus cinta larane luar biasa,
Awan bengi, blenak turu blenak mangan..

Tapi kien, kulae uwis biasa
Tahan uji lan uga tahan bantingan
Najan sugih, lan ganteng kaya arjuna
Sun ora gampang kerayu lan kegoda..

Buah sirsak mas nangka welanda,
Welanda sote jaman bengene,
Awak sun rusak, karena cinta
Untung bae kula wis oli gantine..

Sekien kula wis pengalaman,
Ati-ati yen luru pasangan,
Jaman kien cinta sering nggo dolanan,
Untung bae, kula wis tahan bantingan..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Sri Avista - Tahan Banting"

Posting Komentar