Lirik Lagu Tarling Udin Zaen - Randa Kembang

 Lirik Lagu Tarling Randa Kembang - Udin Zaen

Cah ayu randa kembang
Katon lagi midang
Nganggo klambi abang

Duh manis gemuyune
Putih kulitane
Landep lirikane

Sandangane bener-bener sederhana
Direka-reka nanging lungguh pribawa
Sopan lakune kelawan manis budine
Duh sapa bae sing mbakal dadi jodone

Reff:
Akeh wong lanang sing pada pengen tumandang
Si bocah ayu sing nembe rangda sepisan
Mundak lewane tingkahe si hidung belang
Mati-matian ngakali si randa kembang

Cah ayu.. Cah manis
Si randa kembang

Sandangane bener-bener sederhana
Direka-reka nanging lungguh pribawa
Sopan lakune kelawan manis budine
Duh sapa bae sing mbakal dadi jodone

Reff:
Akeh wong lanang sing pada pengen tumandang
Si bocah ayu sing nembe rangda sepisan
Mundak lewane tingkahe si hidung belang
Mati-matian ngakali si randa kembang

Cah ayu.. Cah manis
Si randa kembang

Cah ayu randa kembang
Katon lagi midang
Nganggo klambi abang

Duh manis gemuyune
Putih kulitane
Landep lirikane

Sandangane bener-bener sederhana
Direka-reka nanging lungguh pribawa
Sopan lakune kelawan manis budine
Duh sapa bae sing mbakal dadi jodone

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Udin Zaen - Randa Kembang"

Posting Komentar