Lirik Lagu Tarling Uus Trisula ft Tono Kartono - Madu Janji

 Lirik Lagu Tarling Madu Janji - Uus Trisula Ft Tono Kartono

Akeh kembang ning taman
Rigel dadie layu
Akeh bocah perawan
Cuma ade sing ayu

Akeh pisan buah semangka
Sayange langka sing mateng
Najan akeh pemuda
Cuma kakang sing ganteng

Reff:
Akeh lintang ning langit

Ulan siji kang madangi
Akeh gadis dipingit
Ade sing tek pilih

Aja sok ngrayu dingin
Kulae ngerasa isin

Uma sakae jati
Mode potongan jengki
Ade sing tek tresnani
Lan pasti tek sayangi

Laut kesawange biru
Perahu layare putih
Yen kakang setuju
Yu pada madu janji

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Uus Trisula ft Tono Kartono - Madu Janji"

Posting Komentar