Lirik Lagu Tarling Wa Kancil - Kelara

 Lirik Lagu Tarling Kelara - Wa Kancil

Wis cukup..
Larane..
Mau bae..

Awale digawe nyaman
Wis bosen sekien ngilang
Demene disia-sia
Malah dianggep laka

Wis cukup sira nyakiti
Nglelara bli mari-mari
Demene mung manten anyar
Sayange mung nembe kenal

Reff:
Sing demen sing sayang mung kita
Sira ning kita langka rasa
Percuma balenan maning
Yen arep nglelara maning

Wis pegel sun digawe lara
Wis berjuang disia-sia
Kelara ati kelara
Sun ikhlas milih berpisah

Wis cukup sira nyakiti
Nglelara bli mari-mari
Demene mung manten anyar
Sayange mung nembe kenal

Reff:
Sing demen sing sayang mung kita
Sira ning kita langka rasa
Percuma balenan maning
Yen arep nglelara maning

Wis pegel sun digawe lara
Wis berjuang disia-sia
Kelara ati kelara
Sun ikhlas milih berpisah

Awale digawe nyaman
Wis bosen sekien ngilang
Demene disia-sia
Malah dianggep laka

Wis cukup sira nyakiti
Nglelara bli mari-mari
Demene mung manten anyar
Sayange mung nembe kenal

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Wa Kancil - Kelara"

Posting Komentar