Lirik Lagu Tarling Yustin Nirwansyah - Tanpa Salah

 Lirik Lagu Tarling Tanpa Salah - Yustin Nirwansyah

Yang.. Tega temen sira ninggalaken
Tanpa salah tanpa dosa
Sira tega mutusaken cinta

Bengen sapa sing janji
Cinta urip lan mati
Bengen sapa sing sumpah
Pengen bareng segenah
Tapi kien ninggalaken
Apa senok wis ninggalaken

Apa dumeh wong blesak
Cinta kakang ditolak

Apa dumeh wong miskin 
Sira emong dikawin
Tanpa salah tanpa dosa
Tega sira mutus cinta

Reff:
Larane ning ati kerasa panas perih
Kecewane cinta tambane apa

Sira sing ngawiti tapi kien ngakhiri
Sengaja tah sira arep nyakiti

Sing tek sayang duwe gandengan
Kita sing ditinggal nangis dewekan

Apa dumeh wong blesak
Cinta kakang ditolak

Apa dumeh wong miskin 
Sira emong dikawin
Tanpa salah tanpa dosa
Tega sira mutus cinta

Reff:
Larane ning ati kerasa panas perih
Kecewane cinta tambane apa

Sira sing ngawiti tapi kien ngakhiri
Sengaja tah sira arep nyakiti

Sing tek sayang duwe gandengan
Kita sing ditinggal nangis dewekan

Bengen sapa sing janji
Cinta urip lan mati
Bengen sapa sing sumpah
Pengen bareng segenah
Tapi kien ninggalaken
Apa senok wis ninggalaken

Apa dumeh wong blesak
Cinta kakang ditolak

Apa dumeh wong miskin 
Sira emong dikawin
Tanpa salah tanpa dosa
Tega sira mutus cinta

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Yustin Nirwansyah - Tanpa Salah"

Posting Komentar