Lirik Lagu Tarling Yustin Nirwansyah - Maaf

 Lirik Lagu Tarling Maaf - Yustin Nirwansyah

Maaf nok dudu kakang wis tega
Wis dadi ceritane
Cinta kakang cukup sampe ning kene
Maaf ya nok

Kula bli mungkin demen maning
Karo wong ayu senajan nangis batin

Maaf dudu kakang wis tega
Wis dadi ceritane sampe ning kene bae
Bonggane sapa mutusaken cinta
Salahe sapa megotaken tresna

Maaf dudu kakang wis tega
Wis dadi ceritane
Sampe ning kene bae

Reff:
Senajan senoke maksa
Wis ngaku berbuat dosa
Kuen mah biasa
Cuma ana ning lidah

Sekien wis lara ati
Sing awit disakiti
Wis ora sudi
Ngajak dadi siji

Percuma sira adus banyu kembang
Insyaflah senok sujud ning pengeran

Maaf dudu kakang wis tega
Wis dadi ceritane sampe ning kene bae
Bonggane sapa mutusaken cinta
Salahe sapa megotaken tresna

Maaf dudu kakang wis tega
Wis dadi ceritane
Sampe ning kene bae

Reff:
Senajan senoke maksa
Wis ngaku berbuat dosa
Kuen mah biasa
Cuma ana ning lidah

Sekien wis lara ati
Sing awit disakiti
Wis ora sudi
Ngajak dadi siji

Percuma sira adus banyu kembang
Insyaflah senok sujud ning pengeran

Maaf nok dudu kakang wis tega
Wis dadi ceritane
Cinta kakang cukup sampe ning kene
Maaf ya nok

Kula bli mungkin demen maning
Karo wong ayu senajan nangis batin

Maaf dudu kakang wis tega
Wis dadi ceritane sampe ning kene bae
Bonggane sapa mutusaken cinta
Salahe sapa megotaken tresna

Maaf dudu kakang wis tega
Wis dadi ceritane
Sampe ning kene bae

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Yustin Nirwansyah - Maaf"

Posting Komentar