Lirik Lagu Tarling Abdul Zeint - Bli Kudu Ayu

 Lirik Lagu Tarling Bli Kudu Ayu - Abdul Zeint

Rasa trauma sing kanggo pengalaman
Pernah disakiti ning bekas rabi
Nutugi gengsi luruh pasangan palah-pilih
Barang oli sing ayu gawe nglelara ati

Kaya bungah ning ati kien bisa terobati
 
Olih wong wadon sing bisa sehati
Najan biasa atine bli kaya permoni
Gelem bareng urip tumekang pati

Reff:
Bli kudu-kudu ayu bli kudu sempurna
Yen baguse rupa gawe sesek dada

Olih sing sederhana nerima apa sing ana
Malah ngluwih-luwih eman ning badan kita

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Abdul Zeint - Bli Kudu Ayu"

Posting Komentar