Lirik Lagu Tarling Arsyad Juvitry - Kedanan Senok

 Lirik Lagu Tarling kedanan Senok - Arsyad Juvitry

“sayang.., apa ora krasa wong lagi demen
Rasane kakang wis ora tahan,
Pengen pisan kelakon dadi sawiji”

Kelingan aduh duh, duh kelingan
Kelingan, kenang gembleng uwonge
Kedanan, kakang sing senok kedanan
Kedanan, yen wis nyawang mlakune..

Kaya kenen, rasane wong lagi demen
Bayangane, kaya ning angen angen
Blenak mangan, yen turu ora lali
Inget yayang, pengen dadi sawiji..

Reff :
Ning paribasan, cempaka kembange putih
Bagus ning rupa, gawe semedot ning ati..

Kayane langka, wong selumae bumi
Mung cuma siji, yayang idamane ati
Kapan bae, kelakon dadi jodone
Rasa pegel, duh sayang kakang nyanggane..

Kaya kenen, rasane wong lagi demen
Bayangane, kaya ning angen angen
Blenak mangan, yen turu ora lali
Inget yayang, pengen dadi sawiji..

Reff :
Ning paribasan, cempaka kembange putih
Bagus ning rupa, gawe semedot ning ati..

Kayane langka, wong selumae bumi
Mung cuma siji, yayang idamane ati
Kapan bae, kelakon dadi jodone
Rasa pegel, duh sayang kakang nyanggane..

Kaya kenen, rasane wong lagi demen
Bayangane, kaya ning angen angen
Blenak mangan, yen turu ora lali
Inget yayang, pengen dadi sawiji..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Arsyad Juvitry - Kedanan Senok"

Posting Komentar