Lirik Lagu Tarling Desy Marselyna - Nyokot Ning Rasa

 Lirik Lagu Tarling Nyokot Ning Rasa - Desy Marselyna

Awit pertama kula
Kenal sampean
Kula wis naro ati
Sampean wis duwe rabi

Memang ati bli bisa
Kanggo dibohongi
Yen detik kien kula
Pengen dihalali

Ketunggon awan lan bengi

Reff:
Kang coba sampean
Sing jujura ning kula
Aja ana niatan
Nggo gantungaken cinta
Aja sampe gawe ati kecewa

Ibarate menusa
Saya mana tambah tua
Rasa ora kejagan
Pengen dihalali dika

Karna ati uwis nyokot ning rasa
Pasti angel lamon dikongkon pisah

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Desy Marselyna - Nyokot Ning Rasa"

Posting Komentar