LIrik Lagu Tarling Een Clafinova - Kembang Soka

 Lirik Lagu Tarling Kembang Soka - Een Clafinova

Nyawang lintang nggantung ning awang awang,
Nggugah ati inget karo pujaan..
Kelingan ning sampean, masih sok kebayang
Najan lawas kita pisahan..

Kembang soka mekar ning wayah bengi,
Ora nyangka bakal ditinggal kari,
Harapan ningati sun dadi laki rabi,
Sing nyatane ora ndueni..

Reff:
Sok kadang ningati benci,
Sok kadang gawe ngedani,
Ning pikiran.. Bli bisa lali..

Najan wis langka harapan,
Kula masih tetep sayang,
Sampe kapan.. Nunggu sampean..

Kembang soka mekar ning wayah bengi,
Ora nyangka bakal ditinggal kari,
Harapan ningati sun dadi laki rabi,
Sing nyatane ora ndueni..

Reff:
Sok kadang ningati benci,
Sok kadang gawe ngedani,
Ning pikiran.. Bli bisa lali..

Najan wis langka harapan,
Kula masih tetep sayang,
Sampe kapan.. Nunggu sampean..

Nyawang lintang nggantung ning awang awang,
Nggugah ati inget karo pujaan..
Kelingan ning sampean, masih sok kebayang
Najan lawas kita pisahan..


Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "LIrik Lagu Tarling Een Clafinova - Kembang Soka"

Posting Komentar