Lirik Lagu Tarling Emek Aryanto - Siap Duda

Lirik Lagu Tarling Siap Duda - Emek Aryanto

Bagen mengkenen kita wong lanang
Bli mungkin mundur sing tantangan

Bagen mengkenen kita wong lanang
Bli mungkin mundur sing tantangan
Sepelik geni manasi kaitane harga diri
Bli tahan diwewirang dianggepe dudu lanang
Lamona ora ndeleng anakan
 
Sing bengen pasti wis bubaran
Saban dina urusan nggugat ning penghasilan
Diwarai tukaran njaluk pegatan
Bagen mengkenen kita wong lanang

Reff:
Aja dianggep kalah
Wong lanang cuma ngalah
Tapi lamon dipaksa
Siap duda

Lamon kudu terjadi
Masih tek sanggupi
Luruh ganti
Luwih sing siji

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Emek Aryanto - Siap Duda"

Posting Komentar