Lirik Lagu Tarling Feter Maysha Ft Siska CK - Terlanjur Sayang

 Lirik Lagu Tarling Terlanjur Sayang - Feter Maysha Ft Siska CK

Najan akeh wong ngomong
Sampean tukang bohong
Tapi kula nerima
Asal sikape dirubah

Bagen akeh sing kanda
Senok kuh rangda ala
Tapi kakange cinta
Sumpah bli bakal sulaya

Apa temenan sempean ngomong kang mas
 
Nok wong ayu ana pribasane
Pelem bapang pelem kueni
Kakang sayang pengen nduweni wong ayu

Reff:
Hoo.. Kakang
Kula nerima sampean
Sebab kula uga
Jujur terlanjur sayang

Hoo.. Sayang
Kakang demen temenan
Sumpah demi tuhan
Bli bakal demen wong lian

Najan kula uga
Ning kakang terlanjur sayang

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Feter Maysha Ft Siska CK - Terlanjur Sayang"

Posting Komentar