Lirik Lagu Tarling Nina Agustin - Kawin Karo Perjaka

 Lirik Lagu Tarling Kawin karo Perjaka - Nina Agustin

Bengen sampean cinta, bengen sampean nrima
Karo kula sing wis dadi rangda..
Kien sampean tega, kien sampean beda
Ngomong sayang nyatane nglelara..

Kawin..karo perjaka,
Enak..jare wong kanda
Kudu..dawa ususe,
Nyabari, ngerteni segala tingkah lakune..

Bengen sampean cinta, bengen sampean nrima
Karo kula sing wis dadi rangda..

Reff:
Luru jodo sing duda, ngerasa kula wis rangda
Malah olih perjaka, batin sering kesiksa..

Yen wis kudu jodone, kula karo sampean
Wis arep apa bae, asal aja demenan..
Duh kakang.., sun due perasaan..

Bengen sampean cinta, bengen sampean nrima
Karo kula sing wis dadi rangda..
Kien sampean tega, kien sampean beda
Ngomong sayang nyatane nglelara..

Reff:
Luru jodo sing duda, ngerasa kula wis rangda
Malah olih perjaka, batin sering kesiksa..

Yen wis kudu jodone, kula karo sampean
Wis arep apa bae, asal aja demenan..
Duh kakang.., sun due perasaan..

Bengen sampean cinta, bengen sampean nrima
Karo kula sing wis dadi rangda..
Kien sampean tega, kien sampean beda
Ngomong sayang nyatane nglelara..

Kawin..karo perjaka,
Enak..jare wong kanda..
Kudu..dawa ususe,
Nyabari, ngerteni segala tingkah lakune..

Bengen sampean cinta, bengen sampean nrima
Karo kula sing wis dadi rangda..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Nina Agustin - Kawin Karo Perjaka"

Posting Komentar