Lirik Lagu Tarling Nursepi - Duda Papua

 Lirik Lagu Tarling Duda Papua - Nursepi

Pitung wulan
Kita ning tengah lautan
Demi keluarga
Sing tek sayangi

Rasane kaya
Blenak ning pikiran
Nguru kabar
Sing daratan
 
Rasane hancur ning jero badan
Sira tega ngianati kesetian

Reff:
Lara ati sun lara
Netes banyu mata ora kerasa
Bli nyangka ning kelakuane sira

Rela dadi duda papua
Tenimbang duwe rabi mung bisae
Nyakiti lan ora ngargai

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Nursepi - Duda Papua"

Posting Komentar