Lirik Lagu Tarling Restu Brajatumama - Dilema Ati

 Lirik Lagu Tarling Dilema Ati - Restu Brajatumama

Dilema ati
Sing lagi dirasa
Bertahan kesiksa
Ninggalaken gawe lara

Wis terlanjur demen
Abot mutusaken
Karna terlalu sayang
Bli bakal sun dibuang

Nanging nyatane cinta
Ora bisa dipaksa
Cukup dipendem
Ning njero dada

Reff:
Perang batin lan pikiran
Ati njarem gawe kelaran
Rasa njrenjem ning badan
Mung gawe rusak ning pikiran

Lir lintang ketutup wulan
Awan sing dadi penghalang
Senajan gedene cinta
Angger ora kelaksana

Mung bisa dedonga
Moga urip bahagia

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Restu Brajatumama - Dilema Ati"

Posting Komentar